Menu

Bedrijvigheid

Bedrijven

Bedrijven

Wist u dat de stickers van de Jumbo in Schaijk gedrukt worden, er in Schaijk een bedrijf is die pijptunnels tot wel 120 meter lang kan boren, er in Schaijk bouwbedrijven zijn die de toekomst rooskleurig inzien, dat er door een Schaijks bedrijf rolstoeltaxi’s worden gebouwd?
Kortom; dat er ongelooflijk veel bedrijvigheid is in Schaijk?
Wij wel en we zijn er enorm trots op zoveel verschillende bedrijven in Schaijk te huisvesten.
Bent u op zoek naar het adres of informatie één van deze bedrijven, kijk dan binnenkort hieronder snel verder.

 

Toon items...
Dienstverlening

Dienstverlening

Heeft u een extra handje nodig bij uw boekhouding, bent u op zoek naar een gedegen advies bij het afsluiten van uw hypotheek, heeft u notariële activiteiten uit te voeren of wilt u uw ouders laten ondersteunen met hulp in de huishouding?
In Schaijk zijn tal van bedrijven actief om u het leven een stuk aangenamer te maken.
Kijkt u voor een uitvoerig overzicht en informatie van de betreffende bedrijven in onderstaande catalogus.

Toon items...
Winkels

Winkels

Doelgericht op zoek of lekker op uw gemak, hier en daar een praatje makend, iedereen komt aan zijn of haar trekken en met de uitgebreide horeca in de buurt is het ook gezellig om het winkelen af te wisselen met even lekker wat eten of drinken.

Toon items...
Horeca

Horeca

De horeca in Schaijk is gezellig en gastvrij. Zowel voor haar inwoners als voor haar bezoekers is er een gevarieerd aanbod. Culinair kunt u kiezen uit diverse restaurants of eetcafés ieder met zijn eigen specialisme. De diverse cafés bieden u vermaak tot in de late uurtjes en de actieve horeca-ondernemers organiseren met enige regelmaat leuke evenementen in het dorp.

 

Toon items...

Word lid van MKB Schaijk-Reek

Deze site is er voor iedereen en doel is dat de site uiteindelijk door bedrijven en verenigingen wordt gedragen. De site is echter ontstaan vanuit MKB Schaijk-Reek. Bedrijven die lid zijn kunnen ook donateur worden…
Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed