Menu

Patricia van Dorst

Naam: Patricia van Dorst

Naam bedrijf: Time 4 Gifts Relatiegeschenken en Bedrijfskleding.

Adres bedrijf: Hofse Hoeve 4, 5374 DK Schaijk

Site: www.time4gifts.nl  www.3dusb.nlwww.3dpowerbank.nl  www.logospeaker.nlwww.time4xmas.nl

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Omschrijving gezin:

Mijn naam is Patricia van Dorst, ik ben getrouwd met Edwin van Dorst. Samen hebben we twee leuke kinderen Tijn van 4 jaar en Linde van bijna 2 jaar.

Wie ben jij als ondernemer?

Ik kom uit een ondernemend gezin en ik zie altijd kansen en uitdagingen. Verder vind ik het fijn om alles aan te pakken. Niks is te gek.

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw unieke manier van zaken doen?

Wij gaan altijd op zoek naar een passend voorstel voor de klant. Daarin gaan wij heel ver. Regelmatig krijgen wij aanvragen van nieuwe klanten die een product zoeken dat ze nergens meer kunnen krijgen, wij zoeken dan net zo lang totdat we het product gevonden hebben of een passend alternatief. Nieuwe klanten die op deze manier geholpen worden, worden vaak vaste klanten. Wij werken met een vast contactpersoon en korte lijnen om de juiste relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten te kunnen leveren voor de relaties van onze klanten.

Op welk product dat jouw bedrijf levert, ben je het meest trots? En waarom?

Onze 3D usb sticks.  Het is mogelijk om bij ons een usb stick te maken van een eigen product of logo. Dit product leveren we vanaf 2011 en is onze specialiteit geworden. We leveren dit product door heel Nederland maar ook in heel Europa en zelfs in Rusland en Brazilië.

Hoe zie je je bedrijf over 5 jaar?

Een gezond groeiende onderneming die steeds op zoek is naar de nieuwste producten om haar klanten tevreden te stellen, en zich hierbij voortdurend aanpast aan de veranderende markt.

Hoe zie jij de toekomst voor de Schaijkse ondernemers?

Positief, er zijn veel enthousiaste ondernemers en samen kunnen we er echt iets moois van maken.

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jouw toekomstbeeld?

Het zou leuk zijn om meer bekendheid in Schaijk te krijgen en om op het gebied van relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten voor meer Schaijkse ondernemers iets te kunnen betekenen.


terug naar boven