Menu

Twan is Elke Dag Bij

Naam: Twan van Zandvoort

Naam bedrijf: ElkeDagBij – Nooit meer zelf boekhouden

Adres bedrijf: Herpenstraat 60 in Uden

Site: www.elkedagbij.nl

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving gezin: Getrouwd met Manon en vader van Lars (2010) en Malou (2013)

Wie ben jij als ondernemer? Eigenwijs, accepteert geen “nee” als antwoord en altijd op zoek naar de beste oplossing voor de situatie. Als het kan via een automatisch proces.

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw unieke manier van zaken doen? Onze doelstelling is om alle processen die automatisch kunnen, te automatiseren. Hierbij houden we sterk in de gaten wat klanten nou echt behoefte aan hebben. Dit doe ik door regelmatig met klanten te bellen of langs te gaan om dit te vragen. Op basis hiervan heb ik al diverse proefprojecten individueel met klanten opgepakt als pilot, die we vervolgens voor iedereen beschikbaar hebben gesteld meestal zonder extra kosten. Doordat wij ver gaan in standaardiseren, is dit een eenvoudige stap.

Hierbij denk ik altijd aan een uitspraak van Henry Ford: “Als ik mensen had gevraagd wat ze wilden, hadden ze gezegd: snellere paarden”. Dus niet leveren wat klanten vragen, maar wat ze nodig hebben.

Het unieke is dat wij veel uitgevonden wielen daarom opnieuw bekijken en verbeteren of juist overboord gooien. Geen gewoontes en “dat doen we altijd zo”, daar heb ik echt een hekel aan. Lekker andersOmdernemen. ;-)

Op welk product dat jouw bedrijf levert, ben je het meest trots? En waarom? Het meest trots ben ik op ons Compleet abonnement. We hebben bestaande systemen samengebracht en uitgebreid met eigen processen waardoor we klanten echt blij maken. Ze besparen veel tijd, geld en frustratie op het gebied van boekhouding. Daarnaast bieden we ze ook nog actueel inzicht in hun cijfers, waardoor snel gefundeerde beslissingen kunnen worden genomen.

We zijn met onze totale oplossing nog steeds uniek in Nederland. Best iets om trots op te zijn in onze hard veranderende branche. Dat innovatieve zit echt in het DNA van ElkeDagBij.

Hoe zie je je bedrijf over 5 jaar? Over 5 jaar hebben wij een landelijk opererende organisatie met diverse “servicestations” door Nederland, zodat klanten een lokaal loket hebben voor vragen of andere zaken. Naast dat we natuurlijk compleet online opereren, blijft de menselijke factor belangrijk. Koffie schenk je niet door Skype of WhatsApp aan je klanten. In ieder geval nog niet over 5 jaar.

Naast boekhouding verwacht ik nog andere producten en diensten die wij op ons ElkeDagBij-portaal gaan aansluiten waardoor er een soort community zal gaan ontstaan. Je boekhouding is immers niet het enige waarmee je elke dag bij kunt zijn. Denk bijvoorbeeld aan je website/social media, verzekeringen, gezondheid (gewicht etc), onderhoud en noem maar op.

Nooit meer zelf boekhouden is slechts een begin.

Hoe zie jij de toekomst voor de Schaijkse ondernemers? Voor de winkeliers is een mooie stap gezet met het nieuwe centrumplan. Hier kunnen ondernemers zonder een winkel ook zeker van mee profiteren. Meer winkels betekent meer schilderwerk, kerstpakketten en meer boekhoudingen. Dus als het centrum groeit, kan alles daar omheen ook weer groeien.

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jouw toekomstbeeld? Door nog meer te gaan samenwerken. Kijk eerst eens binnen Schaijk voordat je op Google wat opzoekt. De site van Schaijk een Werelddorp biedt daar een mooi platform voor, maar stel je vraag ook gerust eens op Facebook of zo. Er zit veel meer ondernemerschap in ons dorp dan we weten. Ik ben betrokken bij diverse verenigingen en initiatieven en iets wat steeds terugkomt is “trots”. Wij zijn trots op Schaijk. Laten we dat vooral uitdragen door onder andere lokaal te shoppen. En dan niet alleen in de winkels, maar juist ook daarbuiten. Van bedrijfskleding tot het bestickeren van je bus, van webdesign tot aan boekhouding: alles is gewoon in Schaijk verkrijgbaar. Tuurlijk moet je kritisch zijn op prijs en kwaliteit, maar door het feit dat je elkaar altijd wel ergens van kent heb je wel een bepaald wederzijds vertrouwen en dat is ook wat waard.

terug naar boven