Menu

Yvonne van TravelXL

Naam:

Yvonne Bloemers

Naam bedrijf:

TravelXL SCHAIJK

Adres bedrijf:

Runstraat 13 te SCHAIJK (naast de Rabobank)

Site:

www.reisbureauschaijk.nl  0f www.travelxl.nl

E-mail adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving gezin:

Samenwonend met Peter Swinkels en samen hebben wij 1 zoon Stan van bijna 16

Wie ben jij als ondernemer?

Via mijn  voormalige werkgever  Rabobank Schaijk , de kans gekregen om in Schaijk het reisbureau over te nemen en een eigen zelfstandig kantoor  te starten. Dit bestaat inmiddels alweer 13 jaar en nog iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt en  vind het leuk om reizen uit te zoeken en het maakt mij blij als ik een mooie reis voor klanten kan samenstellen waar de klanten heel  tevreden mee is.

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw unieke manier van zaken doen?

Ik ben een actieve ondernemer en eerlijke ondernemer. Mijn klanten help ik zoals ik zelf geholpen zou willen worden. Dat is ook wat ik uit wil  stralen met TravelXL, een laagdrempelig kantoor, waar iedereen binnen kan lopen, ontvangen worden  met een kopje koffie en samen met de klant de perfecte reis uitzoeken en samenstellen. Geheel naar wens van de klant vaak met  tips en adviezen uit eigen ervaring .

Op welk product dat jouw bedrijf levert, ben je het meest trots? En waarom?

Trots op het feit dat wij alles kunnen verkopen en aanbieden. Daarbij doen wij altijd de prijscheck en heel vaak zijn wij voordeliger uit dan hetgeen de klant vind via  internet. Trots op de formule van TravelXL een inkoopcombinatie met de beste deals en vele mogelijkheden , wij zijn vooruitstrevend en steeds op zoek naar vernieuwing. Op zoek naar nieuwe uitdagingen. De grenzen steeds weer verleggen. Samen met mijn 3 medewerksters hebben we bijna alle plekjes op aarde al bezocht  en weten u van een goed advies te voorzien.

Hoe zie je je bedrijf over 5 jaar?

Over 5 jaar zal het reisbureau nog bestaan. Ik geloof nog steeds in het “stenen reisbureau” mensen gaan steeds meer op zoek gaan naar kleinschalige bedrijven waar de klant ook écht klant is. Zolang je dit blijft uitstralen en daarbij je kennis blijft optimaliseren en vooruitstrevend  zult zijn. Dan blijf je, je bestaansrecht  houden. Daarbij zullen we steeds actiever worden door info avonden of lezingen te houden over een bestemming en wellicht zelf reizen te gaan organiseren. Zo hebben we 6 juli a.s. een lezing over Zuid Afrika (zie onze website voor meer informatie)

Hoe zie jij de toekomst voor de Schaijkse ondernemers?

Schaijk is een ondernemend dorp met veel vooruitstrevende en jonge ondernemers. En als we met zijn allen positief en actief blijven komt het helemaal goed met Schaijk.

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jouw toekomstbeeld?

Schaijkenaren moeten zich blijven realiseren om in hun eigen dorp de producten te kopen. Want als dat niet gebeurd dan kunnen we met zijn allen nog zo vooruitstrevend en actief zijn maar als de klant niet koopt heeft geen enkele winkel bestaansrecht en krijgen we leegloop en stilstand en dat is wat niemand wil we moeten daarbij ook denken aan de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

Dus als u nog vakantieplannen heeft voor de komende weken dan weet u waar u moet zijn! Wij vinden voor u altijd de beste reis tegen de aantrekkelijkste  prijs! 

terug naar boven