Menu

Miriam van Helmir

Naam: Miriam v Geel v Dorst

Naam bedrijf:Instituut HelMir

Adres bedrijf: Molenaarstraat 63,5374 GX Schaijk

Site: www.helmir.nl

Omschrijving gezin: Alweer 25 jaar getrouwd met Addie en trotse moeder van 2 kinderen, Jur (21) en Yza (18).

Wie ben ik als ondernemer: Een vakvrouw pur sang die altijd op zoek is naar de nieuwste mogelijkheden op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Door het continu volgen van trainingen, bezoeken van seminars en beurzen in binnen- en buitenland. 

Wat mij uniek maakt is de persoonlijke interesse in mijn klanten, mijn service gerichtheid en agendaflexibiliteit.

Wat mijn unieke manier van zaken doen is, is het eerlijke advies over de mogelijkheden op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.

Ik ben het meeste trots op totaalbehandelconcept wat ik aanbied, ik heb dit concept zelf ontwikkeld en het is gebaseerd op de elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde en bestaat uit hout, vuur, aarde, metaal en water. ‘Aan de hand van een huidanalyse kijken we samen welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid en waar u behoefte aan heeft. Dit kan per behandeling verschillen, afhankelijk van de omstandigheden in uw dagelijks leven en het seizoen. De lente staat bijvoorbeeld voor het element hout, dat is verbonden aan ontgiften. De grauwe, dikkere winterhuid maakt plaats voor een frisse en stralende huid’.  Een voedingsadvies, een basisrecept en producten voor thuis completeren de behandeling.

Ik ben hier trots op omdat dit binnen mijn branche uniek is.

Hoe zie ik mijn bedrijf over 5 jaar, ik hoop dan met samen met andere collega's een centrum voor huid, haar en nagelproblemen te kunnen openen. Ieder zijn eigen discipline en specialiteiten, 1 adres waar de klant terecht kan voor huidverzorging, huidverbetering, diverse soorten massages, pedicure). En voor mijzelf dat ik me nog meer kan toe gaan leggen op de nieuwste technieken van huidverbetering en via de Chinese acupunctuur huidproblemen verder kan "oplossen" en verbeteren.

Hoe ik de toekomst voor de Schaijkse ondernemers zie; ik hoop dat het nieuwe centrumplan Schaijk weer een positieve energie geeft waardoor er ook nieuwe ondernemers zich in Schaijk willen vestigen. Het zou mooi zijn als we een sterk dorp worden en ook als zodanig naar buiten kunnen treden en klanten graag naar Schaijk willen komen.

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdrage aan mijn toekomstbeeld, is door eerst te kijken of dat men nodig heeft in Schaijk te verkrijgen is voordat men het besteld via internet of buiten het dorp. Mijn vader zei altijd; als iets niet meer te verkrijgen is dan pas gaan mensen het missen en om dit te voorkomen moeten we allemaal de "eigen" bedrijven koesteren.
terug naar boven