Menu

Roy Derks - Lekkerz van hier

Naam: Roy Derks

Naam bedrijf: Lekkerz van hier

Adres: Schutsboomstraat 13A, 5374 CA Schaijk

Site: www.lekkerzvanhier.nl

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">


Omschrijving gezin:

Ik woon alleen boven de winkel. Heb een vriendin maar woon daar niet mee samen.

Wie ben jij als ondernemer:

Ik ben 39 jaar, geboren in Nijmegen en opgegroeid in Groesbeek. Mijn tienerjaren heb ik in Grave gewoond. Ik ben in Oss gaan samenwonen op mijn 21e en via Berghem 3 jaar geleden in werelddorp Schaijk gaan wonen .Voordat ik ondernemer werd was ik supermarktmanager. Op mijn 15e ooit als vakkenvuller begonnen en de branche nooit meer verlaten. Al langer had ik de wens en passie om iets voor mezelf te gaan starten en toen ik hier net kwam wonen was die kans in eigen dorp er vrijwel meteen door het nieuwe centrumplan. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en doe dit nu alweer 1,5 jaar en elke dag met een glimlach.


Wat maakt jullie uniek:

Lekkerz van hier is een delicatessenzaak en cadeauwinkel in 1. Ik verkoop producten van betere kwaliteit dan wat de supermarkt kan bieden en daarnaast zit er vaak ook nog een mooi verhaal aan elk product.


Hoe zie jij Lekkerz van hier over 5 jaar:

Ik ben positief over de toekomst. Het eerste jaar was enorm aftasten waar de klant nou echt naar op zoek was. Er is veel veranderd in de winkel om aan deze vraag te voldoen. Ik merk dat hier goed op wordt gereageerd door de klant. Ik verwacht dat Lekkerz van hier over 5 jaar bekend staat als de plek waar je voor unieke cadeautjes en voor heerlijke kaas en noten moet zijn.

 1090344Hoe zien jij de toekomst voor de Schaijkse ondernemers?

Ik denk dat er toekomst is voor Schaijkse ondernemers. Helemaal nu het centrumplan helemaal klaar is. Wat ik wel merk is dat er een “online-cultuur” gaande is waardoor mensen sneller kiezen voor gemak. Er wordt erg veel online geshopt wat niet goed is voor de lokale winkels in het dorp. Om het dorp gezond, levendig en aantrekkelijk te houden is het belangrijk om gebruik te maken van het winkelaanbod in het dorp, want een aantrekkelijk winkelaanbod zorgt voor toevloeiing uit andere dorpen.


Op welk product dat jouw winkel levert, ben je het meest trots en waarom?

Dat is eigenlijk het totaalplaatje van de winkel. Het ruime assortiment geeft redenen genoeg om de winkel met regelmaat te bezoeken.


Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jouw toekomstbeeld?

Door de kwaliteit van mijn producten te komen ervaren en bereid te zijn om meerdere winkels te bezoeken voor hun boodschappen en niet alles onder 1 dak te halen. Dat is handig, maar niet goed voor het totaalaanbod in Schaijk. “Dus kom vanaf het centrumplein even het hoekje om en ervaar de kwaliteit !

kaas

terug naar boven