Menu

Wilma Toonen van Gall&Gall

Naam:  Wilma Toonen

Naam bedrijf:  Gall&Gall Schaijk en Toonen Party Verhuur

Adres bedrijf:  Kapelanieplein 21 Schaijk

Site:     www.Gall.nl  

            www.toonenpartyverhuur.nl

Omschrijving gezin: 

Bijna 30 jaar samen met Thijs Toonen, waarmee ik 27 jaar slijterij Gall&Gall en 20 jaar Toonen Party Verhuur run. We hebben een  zoon Teun en een dochter Guus.

 

Wie ben jij als ondernemer?   

We hebben 26 jaar onze slijterij gehad op de Runstraat in Schaijk, en zijn afgelopen jaar in maart verhuisd naar het Kapelanieplein (nieuw centrum) naast de hoofdingang van de AH.

Hier hebben we jaren naar uit gekeken, omdat ik er altijd van overtuigd was, als we allemaal bij elkaar zitten een heel sterk centrum krijgen. Verder onderneem ik op de achtergrond, Toonen Party Verhuur die van thuis uit werkt. En daar tegenover een loods van 460 m2 heeft. Dit bedrijf versterkt de slijterij met het verhuren van Party en evenementen benodigdheden. En het verzorgen van complete caterings voor particulieren en bedrijven.

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw unieke manier van zaken doen?

Uniek door een rijke ervaring van productkennis. Geduldig luisteren naar klanten en van daar uit het juiste product adviseren. Aan een sterke formule bouwen, door mensen laten uitblinken waar ze goed in zijn, en die samen laten werken.

Op welk product dat jouw bedrijf levert, ben je het meest trots? En waarom?

Wijn: Dit is zo´n mooi product, iedere streek, land, bodemgesteldheid en vakkennis zijn eigen karakter geeft aan de wijn. Maar ook de catering. Als de jongens naar een locatie gaan waar niets staat, en daar hun ideeën en creativiteit op los laten. En van daaruit er weer een prachtige feestlocatie ontstaat. Vind ik altijd weer heel mooi.

 

Hoe zie je je bedrijf over 5 jaar?

Ik zie zeker groei in onze slijterij. Maar je moet wel concurreren tegen het internet. Dit gaat alleen door vakkennis, kwaliteit en service. En met de verhuur en catering zie ik de toekomst zeker vooruitstrevend. Hier is juni 2019 Teun, onze zoon mee ingestapt. Die brengen ook weer nieuwe ideeën en ontwikkelingen met zich mee. “De jeugd heeft de toekomst”

Hoe zien jullie de toekomst voor de Schaijkse ondernemers?

Goed, nu het nieuwe centrum is afgerond en we een winkeldorp zijn, voor niet alleen Schaijk maar ook de kerkdorpen daar buiten. Zijn we zeker klaar voor de toekomst. Maar blijf wel vooruit denken en ga niet stilzitten. 

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jouw toekomstbeeld?

Als Schaijkenaren in de lokale ondernemer blijft geloven. En deze samen blijven werken met onder andere verenigingen, sportclubs en toerisme. Is en blijft het “Schaijk een werelddorp'


terug naar boven