Menu

Er op uit!

Komen, Kijken & Kopen

Komen, Kijken & Kopen

In Schaijk vindt u een compleet aanbod van winkels, supermarkten en speciaalzaken.
Er zijn weinig dingen of voedingsmiddelen die u niet in Schaijk kunt kopen.
Daarnaast is winkelen in Schaijk gezellig en handig omdat u niet op zoek hoeft naar een parkeerplaats; bijna iedere winkel heeft onbetaalde parkeerplaatsen aan huis.
Voor een volledig aanbod verwijzen wij u graag door naar het winkeloverzicht op deze website.

Toon items...
Proeven, Uitgaan & Overnachten

Proeven, Uitgaan & Overnachten

Proeven, uitgaan en ovenachten in Schaijk! Gewoon werelds!
Diverse eet- en uitgaansgelegenheden heten u van harte welkom; en na het dansen lekker overnachten in één van de gastenverblijven in Schaijk.

De horeca in Schaijk is gezellig en gastvrij. Zowel voor haar inwoners als voor haar bezoekers is er een gevarieerd aanbod. Culinair kunt u kiezen uit diverse restaurants of eetcafés ieder met zijn eigen specialisme. De diverse cafés bieden u vermaak tot in de late uurtjes en de actieve horeca-ondernemers organiseren met enige regelmaat leuke evenementen in het dorp.

Zoekt u een overnachtingsmogelijkheid in Schaijk? Dan is er volop keuze van een informele bed & breakfast tot complete groepsaccommodaties. Bent u meer van de buitenlucht; kijk dan ook eens naar één van de campings in en rond Schaijk. Bekijk de overnachtingsmogelijkheden »

Voor al uw culinaire genoegens kunt u terecht bij een van de restaurants in Schaijk. U vindt er gezellige eetcafés, snackbars, pizzeria en grillrooms, maar ook luxere restaurants waar u ook bijvoorbeeld zakelijke diners kunt nuttigen. Bekijk hier een selectie van de diverse eetgelegenheden. Bekijk restaurants »

Een Brabants dorp zonder cafés bestaat niet, vandaar ook dat Schaijk goed vertegenwoordigd is met meerdere gezellige cafés en terrassen. Van jong tot oud, iedereen weet zich te vermaken en Schaijk biedt voor elk wat wils. Kom gezellig een biljartje leggen, een potje darten, bijkletsen of gewoon mensen kijken en ondertussen een hapje eten in één van onze mooie cafés. Bekijk café’s »

Toon items...
Beleven, Genieten & Ontspannen

Beleven, Genieten & Ontspannen

Beleven & ontspannen in Schaijk! Gewoon werelds!
Het aanbod is zo divers en breed dat het niet in korte bewoordingen is samen te vatten.

 

Toon items...