Menu

Winkels

Wat Schaijk uniek maakt als kleine kern tussen de grotere plaatsen als Oss en Uden is dat het een compleet winkelaanbod bezit. Voor al uw wekelijkse boodschappen, kwaliteitsproducten, kleding, inrichtings- of huishoudelijke artikelen kunt u o.a. in Schaijk terecht. Er zijn een aantal grote ketens vertegenwoordigd, maar u vindt er ook specialisten, uniek in hun vak, die klanten van heinde en ver weten te trekken. Niet voor niets heeft het winkelaanbod van Schaijk een sterk regionale functie en trekt het tal van bezoekers uit de omliggende plaatsen. Dit niet in de laatste plaats omdat u er gratis kunt parkeren voor de deur; dus geen gesleep met uw aankopen of boodschappen.

Doelgericht op zoek of lekker op uw gemak, hier en daar een praatje makend, iedereen komt aan zijn of haar trekken en met de uitgebreide horeca in de buurt is het ook gezellig om het winkelen af te wisselen met even lekker wat eten of drinken.

De winkels zijn doordeweeks geopend van 9.00 tot 18.00 uur, op zaterdag tot 17.00 uur en er zijn twaalf koopzondagen per jaar.
Vrijdag is de koopavond, de winkels zijn dan open tot 20.00 uur. Op maandagochtend zijn de meeste winkels gesloten.

Wilt u meer informatie over het winkelaanbod in Schaijk kijkt u dan in de winkellijst.

terug naar boven