Menu

Schaijks Prijzenfestijn

Het einde van het jaar is weer in zicht. Sinterklaas, kerst, cadeautjes!! Ook dit jaar hebben de Schaijkse winkeliers een eindejaars-actie om het winkelen in dit mooie werelddorp nog aantrekkelijker te maken.

Digitaal karakter

Vorig jaar is de eindejaars-actie in een nieuw jasje gestoken en de reacties waren zowel van de deelnemende bedrijven als van hun klanten uiterst positief. “Met deze digitale invulling van de actie voldoet Schaijk helemaal aande eisen van de tijd en zijn wij klaar voor de toekomst”, aldus Wilma Toonen van de plaatselijke Gall & Gall.

Prijzenpot van wel 130 cadeaubonnen

Vele Schaijkse winkeliers doen mee met deze actie, waardoor er een grote prijzenpot te verdelen is. Alle kopende klanten bij de deelnemende bedrijven uit Schaijk krijgen bij iedere € 10.00 die zij besteden een lot met een bijbehorend lotnummer. Het enige wat je als klant hoeft te doen is de site “Schaijk, een werelddorp” openen en kijken of er een prijs op jouw nummer gevallen is. De rest wijst zich vanzelf. De prijzen zijn in de vorm van cadeaubonnen of “cadeaubonnen-pakketten” van de deelnemende winkeliers. “Niet gek toch in deze toch al dure maanden” zegt Paul Graste van de Bouwklus, mede bedenker van dit nieuwe systeem

  • De hoofdprijs: cadeaubonnen-pakket t.w.v. € 250.00
  • Grote prijzen: 3 cadeaubonnen-pakketten t.w.v. € 100.00
  • Overige prijzen: honderden cadeaubonnen t.w.v. € 15,00 en € 25,00

De Schaijkse middenstand start met deze actie op 17 november 2014 tot 8 december 2014.

De Schaijkse winkeliers staan ook in deze feestmaanden weer te popelen om de titel “Schaijk, een werelddorp” waar te maken. Gratis parkeren, gastvrijheid, deskundigheid, veelzijdigheid en veel verwennerij in Schitterend Schaijk.

Schaijk, daar weet je dat je welkom bent.

Prijzen zijn af te halen bij de Bouwklus.

VANAF 8 DECEMBER IS DE COMPLETE LIJST MET WINNENDE LOTEN ZICHTBAAR OP DEZE SITE! VEEL GELUK

terug naar boven