Menu

Schaijkse Moestempel

From:

Niet weer weg te denken: vanaf een verwarmde tribune de Moeslandse optocht bekijken!

Loopgroepen, wagens, kapellen, de drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je eigen raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde tribune. Schaijk een Werelddorp, MKB Schaijk-Reek organiseert, met medewerking van Stichting Carnaval De Moeslanden, deze unieke mogelijkheid al sinds 2010. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. minder validen, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, maar natuurlijk ook hun begeleiders en anderen zijn van harte welkom.

Elk jaar zorgt de organisatie ervoor dat men weer volop kan genieten van de schitterende Moeslandse optocht vanaf een mooie, verwarmde en overdekte tribune. En daar maken we een gezellig middag van. Deze tribunes worden speciaal opgebouwd aan de Schutsboomstraat bij Apotheek Schaijk en Welterusten.

2017-02-27 14.29.10

Voor wie
Wilt u ook graag genieten van de prachtige carnavalsoptocht op Moesmaandag, maar bent u slecht ter been? Wij bieden u de gelegenheid om vanaf een beschutte en comfortabele plek de geweldig mooie carnavalswagens te aanschouwen. Vanuit verwarmde vrachtwagen trailers. Ook hier, kunt u verhoogd zittend en beschut naar de Moeslandse optocht kijken.

Verwennerij.
Vertoeven op de tribune betekent niet alleen een droge warme plek met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt u voorzien van een lekker hapje en een drankje. Dubbel genieten dus!

Mensen met een beperking hebben gratis toegang.
Omdat Schaijk een Werelddorp en Stichting Carnaval De Moeslanden het belangrijk vinden dat iedereen uit de gemeenschap deel kan nemen aan het carnavalsfeest, mogen mindervaliden gratis gebruiken maken van deze faciliteiten. De mensen met een beperking ontvangen een persoonlijke uitnodiging.  Begeleiders en andere geïnteresseerden betalen een kleine vergoeding à  € 11,00 per persoon.

Voor kaartjes kunt u terecht, 2 weken voor de Moeslandse optocht, bij Haku, Europaplein 9  Schaijk. Wees er snel bij, want op is op.


Voor meer info kunt u bellen met de organisatie:

Hans Kuijpers             0486-462182
Mark van Zummeren 0486-461317
Fons Roelofs              0486- 462458
Leonard Steetsel        0486-461939
Willie van Esch          0486-462203

organisatie

 

Banner SeW Logo 300x104Moestempel-groenMoesland
terug naar boven