Menu

Schitterend Schaijk

Schitterend Schaijk laat ons dorp nog meer stralen!

Van half november tot begin januari gaan we weer genieten van Schitterend Schaijk. De winkelstraten zijn gezellig verlicht en winkels, woonwijken, buurtschappen en huizen worden prachtig versierd. Natuurlijk roepen wij iedereen op om de handen uit de mouwen te steken en met verlichting aan de gang te gaan, onder het motto laat ons prachtige dorp schitteren!

Dit jaar in 2018:

Inspiratiebomen

Iedere buurtvereniging heeft de mogelijkheid om een inspiratieboom in bruikleen te krijgen. Deze wordt begin december uitgereikt en geplaatst en begin januari opgehaald. De buurt mag de inspiratie boom volledige naar eigen inzicht en creativiteit versieren en verlichten. 

Prijzen 

  1. Waardebonnen Schaijk een Werelddorp ter waarde van 500 euro.
  2. Waardebonnen Schaijk een Werelddorp ter waarde van 200 euro. 
  3. Waardebonnen Schaijk een Werelddorp ter waarde van 50 euro. 

Bekijk het album van overdag 2017 

Fiets- en puzzeltocht

Er is een heuse fietstocht langs alle inspiratie bomen in Schaijk. Deze fietstocht kan gecombineerd worden met een het oplossen van een woordpuzzel, 1 of meerdere woorden ??. De prijsuitreiking is aan het einde van de periode van Schitterend Schaijk. De oplossing kun je via deze website kenbaar maken. Rechts heb je een link naar het antwoordformulier. We trekken uit alle goede inzendingen drie winnaars, de meest originele van de drie krijgt een waardebon van 25 euro. De nummer 2 een waardebon van 15 euro en de nummer 3 van 10 euro. 

De route is via google maps gepubliceerd. Wil je de afzonderijke routes van straat tot straat, download deze dan hieronder:

Starten bij de Wijers en uitstekend te combineren:

Schitterend Schaijk route OOST 7km

Schitterend Schaijk route WEST 6km

Centrumverlichting

Het centrum van Schaijk wordt voorzien van verlichting waardoor een gezellig sfeer ontstaat in donkere tijden. 

Buurtverlichting

De buurtverenigingen en huishoudens versieren en verlichten hun buurt en huis. Dit wordt inmiddels al een aantal jaren gedaan. Benieuwd of er dit jaar weer huizen zijn die hier extra uitspringen. 

terug naar boven

Interactieve plattegrond