Logo
Print deze pagina

Nettie reist, nog steeds, en ver !

Nettie reist, nog steeds, en ver !

Nettie van de Venne is al een tijdje alleen, maar dat weerhoudt haar niet om op reis te gaan; ver weg, alleen, op haar 76e... Op de foto zie je een hoop van de locaties die ze op de wereld al heeft bezocht, niet bepaald om de hoek... Lees hier haar verhaal:


Over een vorige reis naar de Filipijnen:
www.nettie.waarbenjij.nu > Alleen die website houdt binnenkort op te bestaan. Maar je kunt er nog steeds mijn verhalen lezen. Helaas alleen die van mijn laatste reis naar de Filipijnen en dat was een behoorlijk pittige. Foto’s kun je gewoon downloaden.

Schermafbeelding_2019-11-29_om_09.29.02.png

 

Over haar aankomende reis naar Myanmar:

Voor mijn aankomende reis naar Myanmar heb ik de app polarsteps.nl gevonden, die is meer van deze tijd en leuker om te volgen. Wil je Nettie volgen, download dan deze app en vind haar.


image.png

Mijn redenen om alleen te reizen:
Het heeft vele voordelen om op je eentje te wereld te ontdekken. Zo heb je bv veel eerder – en meer contact – met de lokale bevolking. Bovendien is het erg goed voor je persoonlijke ontwikkeling: het maakt je socialer, onafhankelijker, creatiever, veerkrachtiger,  je leert beter onderhandelen en je zwakke en sterke punten komen boven drijven. Maar het is vooral leuk en op mijn leeftijd erg belangrijk:  het houd me waarschijnlijk langer gezond. Kortom ik tel mijn zegeningen.

Een kort maar indrukwekkend verhaal. Volg Nettie op haar websites, of kom haar tegen in ons Mooie Schaijk, want daar keerst ze toch elke keer graag weer naar terug.

Schermafbeelding_2019-11-29_om_09.21.21.png

Schermafbeelding_2019-11-29_om_09.21.12.png

Schaijk een Werelddorp, alle rechten voorbehouden.