Menu

Verenigingen

In Schaijk vindt u een compleet aanbod van sport- en andersoortige verenigingen.
Voor een volledig aanbod verwijzen wij u op termijn graag door naar het verenigingenoverzicht hieronder. Van de meeste verenigingen zult u hier dan de exacte contactgegevens en nadere informatie kunnen vinden. Momenteel is het overzicht nog niet gevuld.

Sport, recreatie en toerisme

Sport, recreatie en toerisme

Schaijk is een dynamisch dorp met veel actieve bewoners, die graag in groepsverband sportief bezig zijn. Gelukkig zijn er voldoende verenigingen waar ze zich uit kunnen leven op recreatief of competitief niveau. Een volledig overzicht van alle sportverenigingen is nu nog niet beschikbaar, maar zal binnenkort hieronder worden weergegeven.

Toon items...
Muziek & entertainment

Muziek & entertainment

Zonder muziek geen leven; muziek brengt plezier, kan ontroeren, maar vooral ook verbroederen. In Schaijk zijn diverse lokale bands, dweilorkesten, kapellen en muziekverenigingen actief. Met enige regelmaat krijgen zij de kans om in Schaijk en daarbuiten hun kunnen te tonen. Een volledig overzicht van alle muziekverenigingen is nu nog niet beschikbaar, maar zal binnenkort in deze categorie beschikbaar zijn.

 

Toon items...
Toneel & dans

Toneel & dans

Met een overzicht van verenigingen is het altijd lastig om compleet te zijn. In Schaijk zijn naast sport-, muziek en buurtverenigingen tal van andere groepen actief bezig met kinderen, jongeren en ouderen; voor ieder is er wel wat wils. Een volledig overzicht van de overige verenigingen is nu nog niet beschikbaar, maar zal binnenkort hieronder worden weergegeven.

Toon items...
Carnaval

Carnaval

Carnaval is niet weg te denken in ons prachtige Schaijk. Tijdens carnaval wordt Schaijk omgedoopt in het Moesland. Bijna iedereen, van jong tot oud, is op de een of andere manier betrokken bij het Moeslandse carnaval. Samen realiseren we ieder jaar weer een geweldige optocht, welke ieder jaar veel bekijks trekt!

Toon items...
Buurt

Buurt

Brabantse gezelligheid, wat is dat nu eigenlijk? Op de eerste plaats waarschijnlijk dat je zonder schroom bij je buren naar binnen loopt om even lekker "un bèkske koffie te vatte". Ken je buren en voel je erbij thuis; een belangrijke reden voor het feit dat er in Schaijk een aantal actieve buurtverenigingen zijn. Een volledig overzicht van alle buurtverenigingen is nu nog niet beschikbaar, maar zal binnenkort hieronder worden weergegeven.

Toon items...