Menu

Moesfest

Wat is het Moesfest?

Eigenlijk heel simpel: de Schaijkse variant van het Oktoberfest. Met lange tafels en banken, pullen bier, Schlagermuziek en heel veel gezelligheid! Partycentrum De Raaf wordt speciaal voor het Moesfest ondergedompeld in Duitse sferen. En met het binnenhalen van de 14-koppige fenomenale Schlagerband Rosental is succes verzekerd! Zorg er trouwens voor dat je in gepaste kledij komt, want de mooist verklede Dirndl of de man met de schönstelederhosen gaat er met een leuke prijs vandoor.

Verkiezing Club van het Jaar

Net als bij de eerste editie in 2014 wordt tijdens het Moesfest een verhitte strijd gevoerd om de titel Club van het Jaar. In drie rondes nemen vele carnavalsclubs uit Schaijk het tegen elkaar op, om er vervolgens met de bokaal vandoor te gaan. En ook dat levert een mooie prijs op….

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk voor alle Schaijkse carnavalsclubs. Het minimale aantal deelnemers is vijf. Stuur uiterlijk 3 oktober 2015 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan. Geef in die mail aan met hoeveel personen jullie komen, hoe jullie club heet en wie de teamcaptain is.

Het programma in vogelvlucht

19.00 uur        Zaal open voor ingeschreven clubs

19.30 uur        Zaal open voor publiek

20.00 uur        Start competitie Club van het Jaar

21.30 uur        Uitreiking bokaal Club van het Jaar en daarna live schlagerband Rosental!

Meer weten?

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En houd ondertussen ook onze facebookpagina in de gaten: facebook.nl/moesfest.

terug naar boven