Menu

Glow & Snow Run 2014

From:

De Glow & Snow Run is een verrassend hardloop evenement in en rond het centrum van Schaijk. Wat deze loop bijzonder maakt is dat er 's avonds in het donker zal worden gelopen. Door de verlichting van een ander jaarlijks thema, Schitterend Schaijk, is er tijdens het evenemenet volop sfeerverlichting over het gehele parcours. De organisatie zal daarnaast het parcours verder verlichten en aankleden, honderden meters lichtslang, glow-in-the-dark verlichting, sneeuw en andere unieke materialen zullen zorgen voor een sfeervol parcours. Bij inschrijving ontvang je een glow artikel.

Alle deelnemers krijgen bij inschrijving een gratis glow artikel waarmee men zich kan laten glowen. Meer glow materialen zijn tegen een zacht prijsje verkrijgbaar. Deelnemers kunnen een prijs winnen voor de mooiste verlichte outfit, in de categorie kinderen zijn drie prijzen, ook is er een categorie voor mooist verlichte man en vrouw, dus ga ervoor!

Sfeervol parcours en lichtgevende deelnemers zie je niet in elke run, maar de organisatie gaat verder. Langs het parcours staan een tweetal DJ's die de lopers ondersteunen met een goede beat. De Schaijkse hofkapel zorgt voor sfeerverhogende live muziek. Voor aanvang van de wedstrijd doen alle deelnemers een muzikale warming-up. Het startschot wordt gegeven door een prominente Schaijkenaar.

Op woensdag 2 december is er in de Potter een afhaal/betaalavond van 18.00 tot 20.00 uur. Kinderen kunnen dan hun startnummer ophalen en  alle deelnemers krijgen een gratis glow artikel.

De warming-up van de kids wordt verzorgd door Dominique van der Heijden.

Prijzen kids voor de mooiste glower!
     1ste prijs:      Waardecheque € 15,=
     2de  prijs:      Waardecheque € 10,=
     3de  prijs:      Waardecheque € 7,50

De prijsuitreiking voor de kinderen is om 19.45 uur

Prijzen volwassen
 Snelste man 5km:         oorkonde en 10 consumptiebonnen
 Snelste vrouw 5 km:     oorkonde en 10 consumptiebonnen
 Snelste man 10 km:      oorkonde en 10 consumptiebonnen
 Snelste vrouw 10 km:   oorkonde en 10 consumptiebonnen
 Mooiste glowoutfit:       25 consumptiebonnen
 Teamwinnaar estafette: 25 consumptiebonnen + beker

Prijsuitreiking om 21.30 uur bij de Potter. Bekijk de uitslag hier

Route
De start en finish is bij Cafe De Potter. Dit jaar komen met een nieuwe route waar de echte wedstrijdloper prima uit de voeten kan. 

Over de estafette

De 10km estafette kan gelopen worden door min. 2 en max. 4 personen,per team betaal je € 15,= voor deelname aan de run.
Tijdens de wisseling van de lopers moet een glowstaaf doorgegeven worden.
Er is handmatige tijdwaarneming tijdens de wedstrijd.

Na de run is er ook een glowparty in café feesterij de Potter geheel in het thema Glow&Snow. Hier zal ook de prijsuitreiking zijn van de mooist verlichte man en vrouw en ook de snelste man en vrouw. Ook zullen we hier de prijsuitreiking van Schitterend Schaijk houden. Het belooft een gezellig samenzijn te worden voor alle lopers, toeschouwers, vrijwilligers, dorpsbewoners, organisatie, mensen die hun buurt of huis mooi hebben versierd en iedereen die zin heeft.

terug naar boven