Menu

21-02-2020 > Schoolcarnaval in het Moesland

Nog 4 nachtjes slapen, dan geven de leerlingen van basisscholen de Regenboog en den Omgang het startsein voor het mooiste feest van het jaar, namelijk; CARNAVAL!!!

Alle groepen van onze beide basisscholen hebben met hun eigen klas iets bedacht en/ of geknutseld en laten dit zien tijdens de basisscholen-optocht, op Vrijdag 21 Februari. We starten vanaf basisschool de Regenboog om 10.00. Alle groepen( 1t/m8) lopen mee,  ook is er muzikale ondersteuning van dweilorkesten de Stroatklinkers en Poddomme.                    Om 10.20/ 10.30 verwachten we te arriveren bij Partycentrum de Raaf waar de groepen 3 t/m 8 ook dit jaar weer welkom zijn om lekker te komen dansen en hossen. De groepen 1 en 2 lopen terug naar de Regenboog waar zij hun eigen carnavalsprogramma krijgen.

Bij deze nodigen we iedereen die zin en tijd hebben uit om onze basisscholen aan te komen moedigen. Het wordt vast een gezellige boel, en hoe meer zielen hoe meer vreugd! Mocht uw huis langs de route staan( Runstraat, Molengraaf uitrit Zusterstraat, kruising Molengraaf, Hofstede, Smidse, De Schouw, de Herd, Lorskensstraat, P v Winkelstraat) schroom niet: versier uw huis, kom naar buiten laat de carnavalsmuziek uit de luidsprekers knallen vier ons feestje met ons mee, dat is voor de leerlingen superleuk.

Wij hopen u te zien , we hebben er in elk geval veel zin in en tellen de dagen af.

Commissie basisscholen carnaval wil langs deze weg iedereen die in welke vorm dan ook bijgedragen heeft aan dit mooie evenement hartelijk bedanken. En een 3werf ALAAF!!!!

Laatst aangepast opwoensdag, 26 februari 2020 13:02

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven