Menu

4e Maashorst Fiets3daagse startklaar

Na een voorbereidingstijd van verscheidene weken/maanden is het eindelijk zover van Dinsdag 4 t/m Donderdag 6 Juni a.s. kan fietsminnend Nederland in Schaijk terecht.

Voor het 4e opeenvolgende jaar wordt de Maashorstfiets3daagse in Oostelijk Noord-Brabant georganiseerd. Elke dag is er keuze uit fraaie fietsroutes van 35 of 60 km, beide geheel met pijlen aangegeven en elke keer een route die natuur, cultuur en bezienswaardigheden van het Maasland, land van Ravenstein en natuurgebied de Maashorst combineert. U hoeft dus niet zelf op zoek naar een route, die staat voor u klaar met onderweg een of meer rustpauzes.

 

Zowel voor de plaatselijke en regionale deelnemers als voor de fietsers van verder weg valt er volop te genieten. Rustige wegen gecombineerd met de passage van pittoreske dorpjes maakt dat het voor iedereen plezierig fietsen is.

De routes zijn geschikt voor de gewone, elektrische of sportieve fiets, samen met het hele gezin, met buren, kennissen of individueel. Op de pauzeplaatsen is een verfrissend drankje of andere consumptie verkrijgbaar.

 

Onder de vlag van TWC Ons Verzet is start en finish van dinsdag 4 t/m donderdag 6 juni in hun NIEUWE clubhuis, Feesterij de Potter, Pastoor van Winkelstraat 2 te Schaijk.  

Starttijd elke dag van 09.30 tot 14 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 p.p. voor de gehele Driedaagse of € 4,00 p.p. per dag


VOORINSCHRIJVEN met KORTING:
Inschrijven kan aan de start maar voorinschrijving is voordeliger. In plaats van € 10,00 p.p. voor de hele driedaagse betaald u slechts € 9,00 en maakt u kans op een van de prijzen die onder deze voorinschrijvers worden verloot Voorinschrijven is mogelijk tot 1 Juni 2019 via de website.
Voor verdere informatie kunt u ook daar terecht: www.maashorstfiets3daagse.nl

Redactie SEW

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Nieuws uit Schaijk (Arena)