Menu

Schaijk een Werelddorp wacht op wensen

Mooie tradities moet je in ere houden. Dit jaar staat de grote wensboom van Schaijk een Werelddorp op het plein voor Dorpshuis de Phoenix te wachten op wensen. 

Ken jij iemand die het verdient om eens goed in het zonnetje gezet te worden en weet jij wat hem of haar echt blij zal maken? De ondernemers van Schaijk een Werelddorp laten bijzondere wensen uitkomen.... 

Vanaf dinsdag 10 december kun je bij de Schaijkse winkels een wenskerstbal halen voor jouw wens. Deze kunnen daarna tot 27 december ingeleverd worden bij Schoen & sportshop Bento en bij Sisters stoffen en fournituren. Vergeet niet je naam en telefoonnummer erop te vermelden! Zij zorgen er dan voor dat de wens in de grote kerstboom komt te hangen.  Mocht je niet in de gelegenheid zijn een kerstbal te halen dan kun je je wens ook insturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op 30 december worden de wensen die in vervulling gaan uitgereikt en bekend gemaakt worden.

wenskerstbal.jpg

Laatst aangepast opdinsdag, 10 december 2019 07:57
Redactie SEW

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Nieuws uit Schaijk (Arena)